Τι μπορείτε να κάνετε με το SalesBook;

Στοχεύστε στην σύγχρονη αγορά και τις φορητές συσκευές!

Διαχείριση Καταλόγων

Πλήρη διαχείριση και παρουσίαση των καταλόγων σας και μετατροπή αυτών σε εργαλεία υψηλών προδιαγραφών, εμπλουτίζοντας τους με διαφημιστικά video, επεξηγηματικές εικόνες, ενημερωτικούς πίνακες και φόρμες καταγραφής.

Εύκολη εισαγωγή και εξαγωγή δεδομένων. Μπορείτε να εισάγετε τους καταλόγους που έχετε σε PDF χωρίς καμία περαιτέρω επεξεργασία τους ή εκπαίδευση του προσωπικού σας. Υποστηρίζεται μαζική εισαγωγή με drag&drop, κάτι που σας επιτρέπει να δημοσιεύετε εκατοντάδες σελίδες σε λίγα λεπτά.

Με τον έξυπνο συγχρονισμό δεδομένων πετυχαίνετε εξοικονόμηση του 3G και ταχύτερες αποστολές των καταλόγων σας. Ταυτόχρονα οι πελάτες και οι συνεργάτες σας έχουν διαθέσιμα τα προϊόντα σας στην δική τους συσκευή ανα πάσα στιγμή χωρίς την ανάγκη για σύνδεση στο διαδίκτυο και την ενδεχόμενη χρέωση αυτού.

Παρουσιάστε την επιχείρησή σας στο Google Play, το παγκόσμιο marketplace της Google και κάντε διαθέσιμους τους καταλόγους σας στους πελάτες σας ως retail εφαρμογή. Ταυτόχρονα υποστηρίζεται B2B λύση του SalesBook για την χρήση του από τους συνεργάτες/πωλητές σας ως ισχυρό εργαλείο πωλήσεων.

Υποστήριξη των InDesign και Publisher μέσω plugin, τα πλέον διάσημα εργαλεία της Adobe και της Microsoft για την δημιουργία καταλόγων και παρουσιάσεων.

Εύκολη αποστολή μέρους ή ολόκληρου του καταλόγου σας στον πελάτη μέσω email. Η αποστολή έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να εκτελείται σε δευτερόλεπτα ακόμα και αν τα δεδομένα σας είναι μεγάλα σε όγκο.